Místo, rok a číslo vydání | Praha, 2010, 1. vydání |
---|---|
Nakladatel | Eminent |
Statistiky | Nejprodávanější » 2010 » Říjen Nejprodávanější » 2010 » Listopad Nejprodávanější » 2010 » Prosinec |
Jiří Babica (1961), protagonista oblíbené cooking show Babicovy dobroty televize Nova, přichází po obrovském úspěchu první se svojí další kuchařskou knihou. Je naplněna jeho pozitivním přístupem k životu i k vaření, potěšením z hledání nových nápadů a jejich svobodným využitím v kuchyni. Výjimečná je v tom, že přináší názorné postupy, které dokumentují celou přípravu jídel. K obědu nebo k večeři si je můžete naservírovat stejně, jak je sám vařil. Vedle tradičně jedinečných polévek, pokrmů z masa i zeleniny nebo zapékaných dobrot nabízí i recepty na pokrmy s houbami a levná jídla, která voní kuchyní našich babiček a využívají některé opomíjené potraviny. Nechybí ani Babicovy speciality, které vedle kulinářského zážitku potěší i svými názvy. Takže dobrou chuť.